close and return
sex toys

Sex toys: Δες που απαγορεύεται να παίξεις μαζί τους!

Sex toys: Δες που απαγορεύεται να παίξεις μαζί τους!

από την Ελεονώρα Μελέτη — Posted in Well Being and Psychology on May 16, 2016

Η αλήθεια είναι πως ξεκίνησα την έρευνα για να μάθω ποιά είναι η χώρα με τις περισσότερες πωλήσεις ερωτικών παιχνιδιών, αντ 'αυτού όμως ήρθα αντιμέτωπη με τη λίστα των χωρών στις οποίες απαγορεύονται ρητώς τα sex toys. Η αλήθεια είναι πως εντυπωσιάστηκα γιατί δεν περίμενα να δω κάποιες από τις χώρες που μάλιστα φιγουράρουν και ψηλά στη λίστα. Δεδομένου λοιπόν πως το καλοκαίρι είναι κοντά και ίσως να θέλετε να προγραμματίσετε κάποιο ταξιδάκι αναψυχής και διασκέδασης με το ταίρι σας προκειμένου να τονώσετε και την ερωτική σας ζωή, ενημερωθείτε σε ποιές χώρες δεν θα μπορείτε να πάρετε μαζί και εκείνο το «πονηρό» kinky βαλιτσάκι σας με τα αγαπημένα σας toys.

Μαλδίβες

Σοκ και δέος. Το πιο hot spot μέρος για γαμήλιο ταξίδι, για ζευγάρια στα σκαριά της γνωριμίας τους, για φουλ ερωτευμενους, δεν επιτρέπει όχι μόνο τα ερωτικά εξαρτήματα, αλλά οτιδήποτε έχει σχέση με πορνο. Όπως περιοδικά, βιβλία, ταινίες κλπ. Βέβαια, μιλώντας εκ πείρας, θα σας πω πως στα ξενοδοχεία ο πελάτης έχει τη δυνατότητα αν θέλει να δει μέσω pay tv και τις γνωστές λατρεμένες adult movies. Μέχρι εκεί όμως… Και αυτό θα γίνει ξεροσφύρι. Κατά την πτήση επίσης, θα σας δοθεί ένα χαρτί που θα σας ζητά να δηλώσετε αν έχετε μαζί σας, ζώα, όπλα, έργα τέχνης και διάφορα τέτοια κουλά, ανάμεσα στα οποία και τα sex toys. Ε, κάντε τον κινέζο...

Ταυλάνδη

Όσο και αν ειναι γνωστή για τον σεξοτουρισμό της, αλλά και για άλλα πιο αηδιαστικά και ανώμαλα, όπως η παιδεραστία, η Ταυλάνδη, ( και απορώ πως το στοιχειοθετεί) θεωρεί τα ερωτικά εξαρτήματα ... παράνομα! Το κράτος , και στα επίσημα τουριστικά sites, κάνει ξεκάθαρο πως το να εισάγει, φέρει ή κατέχει κάποιος αντικείμενα ερωτικού χαρακτήρα, όπως δονητές, πορνογραφικό οπτικοακουστικό υλικό κα, θα θεωρείται παράνομος! Βέβαια, δεν ξέρω κατά πόσο εξαντλούν τα περιθώρια αυστηρότητας και στην πράξη, δεδομένου ότι πολλοί ταξιδιώτες έχουν δηλώσει πως δεν βρήκαν κανέναν εμπόδιο στο να περάσουν μέσα στις αποσκευές τους την αγαπήμενη τους ερωτική « παιδική χαρά». Την ίδια ώρα όσο και αν απαγορεύονται από την ντόπια νομοθεσία, αν θέλεις και ψάξεις με επιμονή, μπορείς να βρεις κάποια ερωτικά αντικείμενα, με τη διαφορά ότι θα είναι πανάκριβα και αμφιβόλου ποιότητας. Κατά τα άλλα μπορείς να ψωνίσεις από βιτρίνες και πεζοδρόμια, γυναίκες άνδρες, γέρους μεσήλικες και δυστυχώς ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ , χωρίς να σε ενοχλήσει κανείς. Ελπίζω μόνο να μην απαγορεύονται και οι καπότες καθώς και αυτές θεωρούνται αντικείμενο που ταυτίζεται με το σεξ.

Σαουδική Αραβία- Ηνωμένα Εμιράτα

Επίσης  έκπληξη. Όχι μόνο δεν περίμενα να απαγορεύονται στα Εμιράτα τα sex toys αλλά έβαζα και στοίχημα ότι εδώ θα μπορούσε κανείς να τα βρει φτιαγμένα και από ατόφιο χρυσάφι! Και όμως, στην Σαουδική Αραβία, και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα  , όπως και σε άλλες χώρες του Περσικού Κόλπου, απαγορεύεται ο ταξιδιώτης να έχει στη βαλίτσα του «όλα τα καλά». Και να ξέρετε πως εκεί γίνονται έλεγχοι , και αν κάποιος ανοίξει τις αποσκευές σας για έλεγχο ενώ εσείς έχετε δηλώσει πως δεν έχετε μαζί σας «άλλες ηλεκτρονικέςσυσκευές» πέρα του τάμπλετ σας, και εντοπιστεί ο δονητής σας, εσείς θα συνεχίσετε το ταξίδι σας, ενώ ο δονητής σας όχι. Τώρα το αν αυτός θα πεταχτεί , ή θα καταλήξει σε καμία υπερσουίτα άραβα που θα το γλεντά με δέκα ... «κορίτσια» ( και το δονητή σας φυσικά), είναι κάτι που δεν θα μάθουμε ποτέ. Το ωραίο θα ήταν να είχαμε απάντηση ωστόσο στο ερώτημα, τι γίνεται αν κάποιος ζάμπλουτος άραβας ζητήσει toys, από το concierge  ξενοδοχείου...

Ινδία

Τι και αν μας χάρισε το Κάμα Σούτρα, απαγορεύει τα παιχνίδια. Και παίρνει και στα σοβαρά τον νόμο αυτό κάνοντας διεξοχικούς ελέγχους στα μπαγκάζια, αλλά και κατασχέσεις σε ό,τι «ύποποτο» βρεθεί.

Εξάλλου το Κάμα Σούτρα δεν λέει πουθενά για βοηθήματα ...

Αλαμπάμα ΗΠΑ

Εδώ ισχύει το εξής παράδοξο. Η πολιτεία της Αλαμπάμα απαγορεύει τα ερωτικά βοηθήματα στην αγορά, αλλά τα επιτρέπει στους πολίτες και τους  ταξιδιώτες. Αρκεί να τα έχουν προμηθευτεί από αλλού και να τα μεταφέρουν ή να τα κατέχουν χωρίς συσκευασία ώστε να μην θεωρηθεί πως έχουν σκοπό να τα πουλήσουν!

Συμπέρασμα κειμένου: Άμστερνταμ. Ο παράδεισος φίλοι μου.


close and return