close and return
5 πράγματα που πρέπει να προσέχετε με ανάδρομο Ερμή

5 πράγματα που πρέπει να προσέχετε με ανάδρομο Ερμή

5 πράγματα που πρέπει να προσέχετε με ανάδρομο Ερμή

από την Ελεονώρα Μελέτη — Posted in Psychology and Wellbeing on September 02, 2016

Από προχθές , αν δεν σας έχουν ενημερώσει, έχει ανάδρομο Ερμή!

Ακόμα και όσοι δεν ασχολούνται με τα άστρα, σίγουρα το έχουν ακούσει, και πολλές φορές το χρησιμοποιούν και αυθαίρετα σαν δικαιολογία , όταν κάτι δεν πάει καλά.

Η πορεία του θα είναι έτσι μέχρι και τις 22 Σεπτεμβρίου όπου θα επιστρέψει σε ορθή φορά, ωστόσο μέχρι τότε, υπάρχει μία λίστα με δραστηριότητες τις οποίες καλό είναι να αποφύγετε όσο ο Ερμής είναι ανάδρομος γιατί σύμφωνα πάντα με την αστρολογία, το φαινόμενο αυτό ευθύνεται για καθυστερήσεις στα σχέδια, ακυρώσεις, αναποδιές, παρεξηγήσεις.

Μην αγοράζετε συσκευές ή αντικείμενα σε  μεγάλο κόστος

Πολλοί , κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή, υποκύπτουν στην επιθυμία να κάνουν μία μεγάλη αγορά γιατί τη θεωρούν ευκαιρία. Δεν θα περάσει πολύς χρόνος ωστόσο  μέχρι να συνειδητοποιήσουν πως η αγορά τους αυτή είναι σκάρτη. Καλό θα είναι αν δεν μπορείτε αν αποφύγετε την αγορά, να εξασφαλίσετε μία καλή εγγύηση, ώστε να αφήσετε στον εαυτό σας περιθώρια λάθους, ή για να μπορέσετε να πάρετε τα χρήματα σας πίσω όταν αποδειχθεί πως αυτό που αγοράσατε δεν είναι αυτό που περιμένατε πως θα είναι.

Ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας

Αν και ό,τι έχει να κάνει με το χρήμα, στις μέρες μας αποτελεί νταλκά , οι ειδήμονες λένε πως όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος, είναι καλό να φροντίσουμε οτιδήποτε έχει να κάνει με τα οικονομικά μας, γιατί τότε η σκέψη μας είναι πιο ξεκάθαρη και πιο εστιασμένη σε αυτά που πρέπει να γίνουν. Αν σκοπεύετε να στήσετε ένα budget , να αναθεωρήσετε βιβλία, να τσεκάρετε τους λογαριασμούς σας ακόμα και να διεκδικήσετε δανεικά ή χρωστούμενα, τώρα είναι η ώρα.

Μην προχωρήσετε σε επαγγελματικές συμφωνίες

Όσο και αν η πρόταση που μπορεί να σας γίνει μέσα στο πλαίσιο της ανάδρομης πορείας του Ερμή, σας φαίνεται θελκτική και υπέροχη, κάντε πως δεν την ακούτε. Προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο, μην δώσετε καμία δεσμευτική απάντηση και μην προχωρήσετε σε καμία συμφωνία γιατί άλλα σας λένε άλλα θα γίνουν, άλλα νομίζετε άλλα είναι, άλλα περιμένετε άλλα θα δείτε. Η αλήθεια είναι πως όποια συμφωνία έχω κάνει με ανάδρομο Ερμή, έχει πάει στο βρόντο! Ακόμα ψάχνω να πληρωθώ από εταιρεία καλλυντικών στην οποία έκανα την καμπάνια ενώ έχω στα χέρια μου δικαστική απόφαση! Δεν είναι  μόνο ότι οι  τύποι είναι απατεώνες,  υπέγραψα την άθλια συμφωνία μας και με ανάδρομο Ερμή το Σεπτέμβριο του 2008.

Αποφύγετε τα ταξίδια

Το να ταξιδεύει κανείς με ανάδρομο Ερμή, μπορεί να εξελιχθεί σε απίστευτη ταλαιπωρία. Γι' αυτό αν δεν είναι απόλυτη ανάγκη, αφήστε το για αργότερα. Το πιθανότερο είναι να βασανιστείτε από καθυστερήσεις, ακυρώσεις , παρανοήσεις στο πρόγραμμα, απώλεια πραγμάτων. Αν πάλι δεν μπορείτε να αναβάλετε το ταξίδι σας, φροντίστε να είστε όσο το δυνατόν πιο σχολαστικοί, οργανωτικοί αλλά και υπομονετικοί γίνεται. Καλό είναι να κάνετε και μία ταξιδιωτική ασφάλιση αν πάτε κάπου μακριά.

Προσέξετε που βάζετε την υπογραφή σας

 Αυτή είναι μία συμβουλή που θα έπρεπε να  έχουμε πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μας, όποια και αν είναι η θέση των πλανητών. Απλά όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος, το πιθανότερο είναι, να υπογραφούν συμφωνίες – φιάσκο.

Ακόμα και αν δεν μπορείτε να βρείτε λόγο γιατί να μην υπογράψετε μία συμφωνία, όταν ο Ερμής ορθοδρομίσει, το πιθανότερο είναι να οπισθοδρομήσετε εσείς σε όσα πριν σας φαινόντουσαν καλά και σωστά, ή οι άλλοι να μην είναι τυπικοί σε ό,τι επίσης υπέγραψαν μαζί σας. Εγώ να φανταστείτε, ακόμα και τώρα που είμαι διακοπές στο εξωτερικό, από προχθές , αρνούμαι να υπογράψω ακόμα και το room service.

close and return

Επιστροφή στην Κατηγορία Ψυχολογία και Ευζήν