close and return
Cup cakes από παγωμένο γιαούρτι και γκράνολα

Cup cakes από  παγωμένο γιαούρτι και γκράνολα

Cup cakes από  παγωμένο γιαούρτι και γκράνολα

από την Ελεονώρα Μελέτη — Posted in Food and Ecology on June 28, 2016

Υλικά: ( για δώδεκα cup cakes )

1 κούπα γκράνολα

1 κουταλιά του γλυκού λιωμένο βούτυρο

1 κουταλιά του γλυκού μέλι

Γιαούρτι της αρεσκείας σας. Στη συνταγή που παρακολουθείτε έχει επιλεγεί γιαούρτι με γεύση κεράσι και κομμάτια φρούτου. Ωστόσο το αποτέλεσμα βγαίνει πεντανόστιμο και με γιαούρτι σε φυσική γεύση

Προαιρετικά : φρέσκα φρούτα για ντεκόρ



Εκτέλεση 

Σε ένα μπολ, ανακατεύετε την γκράνολα και το λιωμένο βούτυρο, μαζί με το μέλι.

Έχετε είτε μία φόρμα για cup cake ή ξεχωριστά/ ατομικά  φορμάκια από σιλικόνη.

Τοποθετείτε στον πάτο το μείγμα με την γκράνολα, το μέλι και το βούτυρο και από πάνω γεμίζετε με το γιαούρτι. Αν θέλετε βάζετε για έξτρα νοστιμιά ή ντεκόρ και λίγα φρέσκα φρούτα, όπως μία φράουλα, ένα κεράσι, ή μούρα.

Βάζετε τα cup cake στην κατάψυξη για δύο ώρες.

Είναι το πιο δροσιστικό και γρήγορο γλυκάκι, χωρίς λιπαρά και θερμίδες.

Ιδανικό για παιδιά!



close and return